Cildiniz, Tazeliğiyle Göz Kamaştırsın!

Cildiniz, Tazeliğiyle Göz Kamaştırsın!

Akne, günümüzde her yaş grubundan insanın yaşadığı, sık karşılaşılan bir cilt problemidir. Akneyle mücadele etmek ise profesyonel bir bakım süreci gerektirebilir.

Düzenli kullandığınız, bileşenleriyle cilt tipinize uygun bir serum ise evinizde bu profesyonelliği keşfetmenizi sağlayacaktır. Cilt bakım rutinlerinizi bir adım daha ileriye taşıyacak Serum Extra ise yeni formülü ve teknolojisi sayesinde sunduğu mikro-kapsülleriyle akne karşıtı cilt bakımınıza yeni bir tazelik getiriyor.

Her cilt tipi birbirinden farklıdır ve kendine özel bir bakım rutini ister. Yaşam tarzlarından, hormonlardan ve gün boyu cildin maruz kaldığı unsurlardan etkilenen cilt bariyeri için yapılabilecek en iyi şeylerin başında cilt tiplerine uygun bir bakım rutini oluşturmak gelir. Akne eğilimli ciltler için de uygun serumu kullanmak, akne hassasiyeti olan cilt bariyerini onarmak için oldukça önemlidir.

Dermatolojik açıdan onaylı Serum Extra Fixer Yüz Serumu; sebum dengeleyicisi, gözenek sıkılaştırıcısı ve cildinizi ölü hücrelerden arındırmanızı sağlayacak yepyeni özellikleriyle rutinlerinizin vazgeçilmezi olacak. Yalnızca akneleriniz için değil aynı zamanda cildinizin gözenek yapısını sıkılaştıracak içeriğiyle pürüzsüz ve çok daha sağlıklı bir cilt yapısına siz de ulaşabilirsiniz.

Mikro-kapsüllerin Gücünü Keşfedin…

Ekstra salistik asit, niasinamid, laktik asit ve çay ağacı yağı içeren mikro-kapsülleri ile derinlemesine bakım ve onarım sağlayan Serum Extra Fixer Yüz Serumu cildinizi derinlemesine onarır. Bir yüz serumunun zengin içerikli ve faydalı bileşenlere sahip olması, cilt güzelliğiniz için önemlidir. Bileşenleriyle sizlere yepyeni bir görünüm kazandırmalı ve cilt hassasiyetlerinizi de gidermelidir.

Geliştirilen formülüyle sebum dengesini sağlayan ve böylece akne oluşumunun önüne geçen serum aynı zamanda cildinizi hassaslaştırmadan sağlıklı bir görünüm kazanmanızı sağlar. Aktif mikro-kapsüller sayesinde yalnızca cilt yüzeyinde değil cilt altında da etkili bakım sağlanmış olur. Cildinizde daha fazla tutunarak etkisini arttıran formülü sayesinde uzun süreli koruma sağlar.

İçeriğinde alkol bulunmayan serumda aynı zamanda paraben ve mineral yağı da bulunmaz. Aktif mikro-kapsüllerin içeriğinde yer alan bileşenleri cilt bariyerinin korunması ve bakımı düşünülerek tasarlanmıştır. %100 vegan içeriğiyle yüz serumunuzu güvenle kullanabilir ve siz de aktif mikro-kapsül teknolojisiyle tanışabilirsiniz.

Neden Akne Karşıtı Serum Kullanmalıyım?

Akne problemi, genellikle ergenlik çağında görülmeye başlanan fakat kimi zaman yetişkinlik döneminde de ortaya çıkabilen bir cilt problemidir. Akne, ancak doğru içeriklere sahip ve cilt tipine uygun bakımın düzenli uygulanmasıyla kontrol altına alınabilir.

Cildin, gün boyu havada asılı kalan toz ve kire maruz kalması siyah nokta birikimine ve zamanla akneye neden olabilir. Özellikle büyük ve açık gözeneklere sahip bireyler için bu durum zamanla oldukça rahatsız edici hale gelebilir. Akne birikimi ile cilt sağlığı bozulurken akne ve sivilceye yatkın ciltlerin yatıştırılmaması ileride kalıcı lekelerin oluşmasına da sebebiyet verebilir.

Cildinizin aknelerden arınması ve daha sıkı bir görünüme kavuşması için cilt bakımınızı aksatmamalı ve serumunuzu düzenli kullanmalısınız. Akne problemleri ilerleyen yaşlarda cilt bariyerinin giderek hasar almasına, yaralanmasına ve tedavi edilmediği durumlarda aşırı hassasiyete neden olmaktadır.

Akne eğilimli ciltlerin kullanması önerilen Serum Extra Fixer Yüz Serumu, temiz cildinize uygulamaya başladığınız andan itibaren düzenli kullanımda etkisini göstermeye başlar. Böylece cildiniz istediğiniz yumuşaklıkta, pürüzsüz ve ipeksi bir görünüme kavuşur.

Serum Extra Fixer;

  • Cildinizi arındırır ve eşitler, cilt lekelerinizin tedavisi için idealdir.
  • İhtiyaç duyduğunuz nem oranını sağlar, cildinizin her zaman taze kalmasına yardımcı olur.
  • Aktif kapsülleri sayesinde uzun süreli etki eden formüle sahiptir.
  • Cildinize derinlemesine nüfuz eder. Böylece akne sorununuza karşı yalnızca dışarıdan bir destek değil aynı zamanda cildinizin katmanlarındaki yardımcınız olur.
  • Cildinizdeki ölü hücre birikimine karşı içeriğindeki mikro-kapsül teknolojisini kullanır.
  • Özel olarak formüle edilmiş içeriğiyle sizlere daha sağlıklı ve canlı bir cilt görünümü sunacak Serum Extra Fixer'ın mikro kapsül özelliği formülün etkinliğini sizlere teknolojik dokunuşuyla gösterecektir.
  • AHA ve BHA içeren ürünlerden sonra güneş kreminizi sürmeyi unutmamalısınız!

Aktif mikro-kapsül teknolojisiyle;

  • Hiperpigmentasyon ve leke tedavisi için kullanılan laktik asit, ölü hücrelerinizden cildi arındırır.
  • Çay ağacı yağı, cadı fındığı yağı ve çinko PCA ile akne ve siyah nokta gibi cilt problemlerinizi yatıştırır.
  • Hyalüronik asit cildinizin kurumasını engeller, nemli ve sağlıklı bir cilt görünümü kazandırır.
  • Gözenek sıkılaştırıcı özelliğiyle daha sağlıklı bir cilt bariyeri oluşumunu destekler.

Gözenekleriniz Temizlensin, Cildiniz Derin Bir Nefes Alsın!

Serum Extra Fixer Yüz Serumu sizlere daha önce yaşamadığınız bir cilt bakım deneyimi sunar. Cildinizin alt tabakalarına ulaşarak akne probleminizin çözülmesine yardım eden ve düzenli kullanımda gözeneklerinizin de sağlıklı bir görünüme kavuşmasını sağlayan akne karşıtı serum, özellikle yeni mikro kapsül teknolojisiyle pürüzsüz bir cilde sahip olmanızda yardımcı olur.

Kullanım rutininizi oluşturduktan sonra etkisini göreceğiniz yüz serumunu, temiz cildinize uygulamalısınız. Gece kullanımına uygunluğuyla kolaylık sağlayan Serum Extra Fixer Yüz Serumunu nemlendiricinizden önce 2-3 damlayı yüzünüze ve boynunuza masaj yaparak kullanabilirsiniz. Yukarıya doğru hareketlerle masaj yaparak düzenli uyguladığınız yüz serumunun etkisini siz de fark edebilirsiniz.