Cilt Bakımında Detayları Fark Edin…

Cilt Bakımında Detayları Fark Edin…

Cilt bakım rutininde yüz ve boyun bölgenize gösterdiğiniz ilgiyi ellerinize, ayaklarınıza, topuklarınıza ve hatta direklerinize de göstermeniz gerektiğini biliyor musunuz?

Cilt bakımı bir bütündür, yalnızca yüzünüze uyguladığınız bakım ürünleri ışıldamanızı sağlarken bakıma ihtiyaç duyan bölgeleri es geçmemelisiniz.

Gün boyu aktif kalan eller ve dirsekler, ayakkabıların içinde hapsolan ve bakıma ihtiyaç duyan ayakların da düzenli olarak nemlendirilmesi, yararlı bileşenleriyle onarıcı özelliğe sahip serumlarla kuru bölgelerin de sağlığının korunması gerekir. Bunun için cilt bakım rutininize Serum Extra Smoother el, ayak, topuk, dirsek serumunu da dahil etmelisiniz. Yumuşatıcı etkisiyle dış etkenlere devamlı maruz kalan bu bölgelerin yumuşaklığını kaybetmesi, sertleşmesi ve kurumasının önüne geçen Serum Extra Smoother, cildinizin her yönden genç ve sağlıklı görünmesini sağlayacak!

Yoğun nemlendirici vücut serumu Smoother ile aktif mikro-kapsüllerin cildiniz üzerinde nasıl çalıştığını gözlemleyebilir ve bu yeni teknolojiyi siz de rutininize dahil edebilirsiniz! Aktif mikro-kapsül içeren formülü ile Smoother; Shea Yağı, E vitamini, Aloe Vera, Phyto-Complex, Hyalüronik asit, Niasinamid, Pantenol ve Gliserin’in gücünü keşfetmenizi sağlar!

Cildiniz Neden Kuruyor?

Cilt kuruluğunun birçok sebebi bulunur ancak en önemli sebebi hava değişimlerinde cilde gerekli nemi sağlamamaktır. Özellikle eller, ayaklar ve dirsekler gibi devamlı farklı yüzeylere temas eden bölgelerdeki yıpranmaları gidermek için nem dengesinin sağlanması gerekir. Bu bölgelerin kuru ve gergin olması ise birçok yönden problem yaratabilir. Ellerinizi istediğiniz gibi hareket ettirmek ve dirseklerinizin kuruluktan kaynaklı çatlama, renk değişimi ve sertliğini engellemek sizin elinizde.

  • Yaşam tarzı ve beslenme düzeni
  • Yoğun çalışma şartları ve sektör
  • Sıcak su ile duş alma ve sık yıkanmak
  • Uzun süre güneşe maruz kalmak
  • Vitamin eksikliği
  • Temizlik malzemelerinin cilde teması
  • Dirsek, topuk ve ayakların yeteri kadar hava almaması gibi etkenler vücudunuzun bakıma ihtiyacı olduğunun göstergesidir.

Cildinizin nem dengesini her mevsimde korumalısınız. Özellikle kış mevsimlerinde nemini oldukça belirgin bir şekilde kaybeden cilt yapınızın yaz aylarında da sağlıklı görünümünü yitirmesi ve vücudun belirli bölgelerinde kuru cilt problemleri yaşanması mümkün.

Kış aylarında soğuk ve rüzgarlı havaların etkisi ile havadaki nem, cilt sağlığınız için yeterli gelmeyebilir. Aynı şekilde yaz aylarında sıcak havanın nemi yutmasıyla cildinizin nefes alabilmesi için nem alması önemlidir. Cilt özelliklerinize uygun serum ve nemlendiriciler ile vücudunuzun nem ihtiyacını dengede tutabilirsiniz.


İpeksi Cildinizin Formülü: Aktif Mikro-kapsül Teknolojisi

Egzotik yağların hoş kokusu ve yenileyici gücünün yanında Serum Extra tarafından özel olarak tasarlanan ve cilt bakım rutininiz için bir devrim niteliğinde olan aktif mikro-kapsül teknolojisi, size cilt bakımını yeniden sevdirir. Bileşenleri özel olarak formülize edilen Smoother serum ile kuru cilt problemini geride bırakarak ışıl ışıl bir görünüme “merhaba” diyebilirsiniz! Cildin alt tabakalarına ulaşmasıyla kuruluk probleminize derinlemesine nüfuz eden aktif mikro-kapsüller, hücreleriniz en hızlı şekilde onarır.

Kuru ciltlerin gözle görülür problemlerini azaltan ve düzenli kullanımda onları ortadan kaldıran Smoother vücut serumu, anında nemlendirme özelliğiyle de dikkat çekmekte. Çok yönlü vücut serumunu kullanırken mikro-kapsüllerin harika dokunulunu cildinizin her noktasında hissederken güvenilir ve dermatolojik olarak onaylanmış içeriği sayesinde gönül rahatlığı ile bakımınızı tamamlayabilirsiniz.

Vücudunuzu Yumuşatarak Rahatlatın!

Serum seçiminde cilt tipi farklılıklarının bilinmesi ve doğru ürünlerin kullanılması önemli olduğu bilinen bir gerçek. Yeni, özel formülü ve nemlendirici içeriği ile kuru ciltlerin yaşayabileceği her problemin önüne geçen Serum Extra Smoother ile ipeksi ve nem dengesi korunan bir cilde sahip olabilirsiniz.

Bakım yapılmayan vücut kuruluğunda;

  • Cildinizin erken kırışması ve daha yaşlı bir görünüm,
  • Yüzde ve kuruluk görülen bölgelerde çatlama ve deri dökülmesi,
  • Nemini kaybeden ciltte devamlı kaşıntı,
  • Kuru bölgelerde tahriş, hassasiyet ve kızarma,
  • Ciltte sertlik ve pürüz hissi

gibi birçok problem yaşanabilir. Bunların önüne geçmek için özellikle cildinizin çok kullanılan bölgelerine -el, dirsek, ayak ve topuk- uygun serum ve nemlendiricileri uygulayarak cildinizi tazeleyebilirsiniz. Cilt kuruluğundan tahriş olan bölgelerde çatlaklar daha sonra hassasiyet ve acıya sebep olur. Bu nedenle yalnızca yüzünüzü değil, farklı zeminlere temas eden ve düzenli olarak neme ihtiyaç duyan bölgelerin bakımını mutlaka yapmalısınız.

Serum Extra Smoother ile Vücudunuza Profesyonel Bakım

Doğal içeriği ile öne çıkan Serum Extra Smoother Vücut Serumu; çatlayan ellere, sertleşen ve zamanla kararan dirseklere, kuruluktan kaşınan topuklara ve nemini kaybeden ayaklara %100 vegan içeriği ile bambaşka bir deneyim sunar. Yumuşacık dirsek ve topuklarınızın olmasını sağlayacak bileşenleriyle Serum Extra Smoother Vücut Serumu’nun birkaç faydasına yakından bakabilirsiniz;

  • İçeriğindeki Shea yağı, E vitamini ve hyalüronik asit ile hassasiyet ve renk değişikliği problemlerini geride bırakabilirsiniz.
  • Cildiniz nem aldıkça rahatlar.
  • Aloe vera ile vücudunuz yaşlanma karşıtı bir bakıma sahip olur.
  • Pürüzsüz eller, dirsek ve topuklar için idealdir.
  • Paraben ve mineral yağı içermeyen formülü cilt sağlığınızı korur.

Smoother vücut serumu ile pürüzsüz bir yumuşaklık kazanan cildinizle ışıldayın! Dilediğiniz her an kuru cildinize uygulayabileceğiniz Smoother, her cilt tipine uygundur, kuru ciltlere özellikle önerilir.